1994-10-?? Slash's sideprojekt formes

Redaktører: Democracyrose, Michael

1994-10-?? Slash's sideprojekt formes

Indlægaf Michael » 18. mar 2011, 18:56

I oktober måned, afslutter Slash indspilningen af et album, med sit sideprojekt "Slash's Snakepit". De medlemmer som han havde samlet var udover sig selv Gilby, Matt, Eric Dover (ex-Jellyfish) og Mike Inez (Alice in Chains). Albummet bliver kaldt "It's Five O'Clock Somewhere", og planlægges at blive udgivet i februar 1995. GN'R kollegaerne Teddy Andreadis og Dizzy Reed deltog også på pladen.

Legenden siger, at Slash og Sorum jam'ede i Slash's hjemmestudio Justify Full (kendt som "The Snakepit" på grund af guitaristens forkærlighed til slanger, og fordi studioet lå tæt ved hans kæledyr) med henblik på at arbejde på nyt GNR materiale. Snart efter, dukkede Gilby Clarke op, og kom med ideer. De lavede demoer af sangene sammen, hvor Slash eftersynkroniserede nogle bass dele. I nogle tilfælde kom Duff McKagan også med ideer og er blevet krediteret for at have skrevet med på "Beggars & Hangers-On".

Et interview i 1999 med Axl, afslørede han, at disse sange var blevet præsenteret for ham, men at han afviste dem. Slash havde under interviews vedholdt, at trods tidligere udtalelser om, at han aldrig nogensinde ville lave et solo album, at "Snakepit" kun et tilfældigt fælles projekt, indtil GN'R skulle videre med deres eget projekt. Slash ville oprindeligt kun kalde bandet "Snakepit", men pladeselskabet insisterede på, at han skulle tilføje sit navn for at hjælpe på pladesalget.

Billede
Billede

Læs her om de forskellige inkarnationer af bandet over årene:
http://kortlink.dk/wikipedia/8v4f

Læs her om albummet:
http://kortlink.dk/wikipedia/8v4g
Billede
Michael
Administrator
 
Indlæg: 4450
Tilmeldt: 28. apr 2004, 15:09
Geografisk sted: Næstved

Tilbage til 1994

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron